perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannus / Midsummer!

Jee! Vihdoinkin Juhannus on täällä. Koko viikon olen sitä odottanut vaikka ei uskoisikaan, koska tein kaikki tarvittavat valmistelut tänä aamuna. Se on kohta jo perinne minulle, että mitään ei tehdä yhtään aikaisemmin kuin on pakko.

Olen siis nyt matkalla kohti meidän mökkiä ja se ei ole mikään normaali mökki. Mökki sijaitsee Janakkalassa, mutta otan junan Riihimäelle ja sieltä hyppään Juhannus-linjan kyytiin. Tämän illan aikana on kaikenlaista perinteikästä toimintaa ja sunnuntaina voin kertoa lisää kaikesta mitä tapahtui ja vielä kuvien kera. Eli hyvää Juhannusta kaikille! Älkää tehkö mitään mitä minä en tekisi.

Yay! Midsummer is finally here. I have waited for this a long time already, but some might think otherwise because I started to get ready this morning. But that is a tradition for me. Every time I'm going somewhere I'll pack my stuff at the latest possible time.

So now I'm on my to my family's summer cabin, but its not a normal cabin. Its located in Janakkala, but I'm going to take a train to Riihimäki and from there I'll take the Midsummer bus. This weekend is going to be awesome with all the traditional stuff. I'm going to write more on Sunday and post some pictures too! So happy Midsummer for everybody and don't do anything I would not do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti